Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на личните данни в държавите – членки на ЕС, може да се запознаете с новата политика на ‘’Роси – Ск“ ООД:

Ние ценим правото Ви на конфиденциалност и дискретност. Информацията, която ВИЕ попълвате при регистрация или изпращане на електронни съобщения, ще бъде използвана само и единствено за обработката на вашите поръчки.

Всеки клиент и регистриран потребител в системата има възможност да ИЗТЕГЛИ ИНФОРМАЦИЯТА ИЗПОЛЗВАНА ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕТО НА ПУСНАТА ОТ НЕГО ЗАЯВКА ЗА ПОРЪЧКА.

Всеки клиент и регистриран потребител има право и възможност да ИЗТРИЕ КАКТО ПРОФИЛА СИ ТАКА И ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО НЕГО И ЛИЧНИТЕ МУ ДАННИ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПРЕДИШНИ ПОРЪЧКИ.

"Роси - Ск" ООД СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ИЗПОЛЗВА ПОПЪЛНЕНИТЕ ОТ ВАС ЛИЧНИ ДАННИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКА ПОДАДЕНА ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ КАТО ПРЕДОСТАВЯ ДАННИТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КУРИЕРСКА ФИРМА "Еконт Експрес" С КОЯТО ДРУЖЕСТВОТО ИМА ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИ.

Ако желаете да изтеглите данните си:
Влезте в "Моят Профил" , а след това "Изтегли моите данни"

Ако желаете да изтриете както профила си така и ВСЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ПОПЪЛНЕНА ОТ ВАС ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ:
Влезте в "Моят Профил", а след това "Изтрий моят профил"