Филтрирай чрез

Пикиран спален комплект Етник

ТЪНКИ ПЕРДЕТАЗа да разгледате всички 350 вида плътни и тънки завеси, моля заповядайте в магазина ни в гр.Пловдив, Булевард Шести Септември 178 (Площад Шахбазян)

img_231353.png Какво ще откриете при нас:

Богат избор от над 350 различни видове плътни и тънки пердета с професионално БЕЗПЛАТНО ушиване в готов вид по ваш размер, различни видове щори, луксозно спално бельо, аксесоари за пердета, луксозни корнизи с монтаж, пердета тип ресни и др.

 Услуги:
  Професионална консултация в наш търговски обект от екип с дългогодишен опит в бранша.

 Посещение на място, оглед на интериора и особеностите и взимане на точни размери.

 Ушиване на избрания текстил в ателието ни, в което вече над 10 години работят опитни служители.

 Монтаж и декориране на вече готовия текстил,щори или корнизи.

Работно време:
Понеделник - Петък: 10.00 - 18:30 ч.
Събота: 10.00 - 14.30 ч.
Неделя: Почивен ден

ТЪНКИ ПЕРДЕТА

tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Дуру''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Дуру" Десен тип- паяжина с бордюр в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
22,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа ''Едирне''
Ширина на плата:  2.80мт Плат за перде -дантела "Едирне" Луксозен десен на фигури  в различни цветове с бордюр Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
35,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа ''Антик''
Ширина на плата:  2.80мт Плат за перде -мрежеста основа "Антик" Луксозен десен на фигури  в различни цветове с бордюр Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
30,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа ''Бегюм''
Ширина на плата:  2.80мт Плат за перде -мрежеста основа "Бегюм" Луксозен десен на фигури  в различни цветове с бордюр Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
31,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Орта"
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Орта" Десен в различни цветове на цветя Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
22,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Серик''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Серик" Пръскан десен в различни цветове с бордюр Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
22,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Мармара"
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Мармара" Десен в различни цветове на орнаменти Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
22,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Дантел''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Дантел" Десен с фигури и бордюр в  различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
35,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Бахар''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Бахар" Десен на цветя и клончета с бордюр в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
31,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "930117"
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "930117" Десен -плетиво с бордюр в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
18,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "945000''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "945000" Изчистен десен с хоризонтални линии в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
26,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде -дантела "Шаги''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде -дантела "Шаги" Преливащ десен с фигури и бордюр в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
34,00 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 3059
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен в черен бордюр на бяла основа Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
26,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 1111
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен в кафяв бордюр на бяла основа Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
26,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 8508
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен на плътни редуващи се ивици в цветове бяло и лилаво Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 1549
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на орнаменти в цвят бяло и шампанско. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 8580
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен на ивици в цвят тъмно лилаво и светло лилаво Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
17,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 1085
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен в цвят бяло с ленти от два цвята (Крем и Кафяво) Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
14,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 8579
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен на раета с мрежа и плетиво Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
17,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде - Бродерия 0046
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде бродерия Десен на цвятя в цвят - кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
17,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 1262
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на ивици в цвят крем и кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
17,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 0085
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен в цвят бяло и сиви ленти. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
14,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 001
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен - ивици в цвят бордо на бяла основа Моля свъжете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 002
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на ивици в цвят черно,бяло,крем и венге. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 003
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на ивици в цвят черно и бяло. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 004
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в цвят крем и кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 005
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на квадрати в цвят крем и кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде "Бродерия" - 006
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде - бродерия Десен на цветя в цвят крем Цвят на плата: Крем Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
18,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде "Бродерия" - 0061
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде - бродерия Десен на цветя в цвят крем Цвят на плата: Крем Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
18,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде "Бродерия" - 0062
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде - бродерия Десен на цветя в цвят крем Цвят на плата: Крем Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
18,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 007
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в цвят - мръсно бяло. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде "Бродерия" - 008
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде - Бродерия. Десен на орнаменти. Цвят на плата: Крем Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
14,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 009
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в цвят - крем и кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 011
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен редуваща се ивица и фигура в цвят - кафяво, крем и мръсно бяло. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
17,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 012
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на червейчета в цвят крем и кафяво. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 013
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в цвят черно и сиво на бяла основа Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 014
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в лилаво и крем на бяла основа Моля свъжете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 015
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен на ивици в зелено на бяла основа Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относно плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 016
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен на ивици в цвят Лилаво на лилава основа. Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
16,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 2084
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен в цвят бяло с оранжеви цветчета Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ ПО ВАШ РАЗМЕР В ГОТОВ ВИД!   
11,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на воалена основа 2843
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на воалена основа. Десен в цвят бяло с кафяви цветчета Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ ПО ВАШ РАЗМЕР В ГОТОВ ВИД!   
11,50 лв.
tnki-perdeta
Плат на кетенена основа 0641
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на кетенена основа. Десен - ивици в топки в цвят кафяво на бяла основа Моля свъжете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
15,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде на мрежеста основа 8048
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде на мрежеста основа - полиестер Десен в цвят сиво на бяла основа Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
19,50 лв.
tnki-perdeta
Плат за перде - дантела ''Керен''
Ширина на плата: 2.80мт Плат за перде - дантела ''Керен'' Изчистен десен с преливащ бордюр в различни цветове Колекция: EV LIFE Collection Моля свържете се с нас , ако имате въпроси относо плата или изработката! ТОЗИ ДЕСЕН СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНО УШИВАНЕ !   
35,00 лв.